Başkanımız

En Yeni Resimler

Duyuru eklenmemiş.

Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ'nün Kurban Bayramı Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ'nün Kurban Bayramı MesajıSevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Kurban Bayramı'nı anlam ve önemine uygun kutlarken, yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalı, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli, Bayram'ın coşkusunu onların da yaşamalarını sağlamalıyız. Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm Özbağı Halkının, Türk ve İslam Dünyası'nın Kurban Bayramı'nı kutluyor, huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorum Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ'nün Ramazan Bayramı Mesajı
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ'nün Ramazan Bayramı MesajıMüslümanlık bilincimizi yenileyen, Millet olma irademizi diri tutan, Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren; dostluk, akrabalık ve dayanışma duygularımızın doruğa ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan Ramazan Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. Dini bayramlar aynı zamanda yoksulun, yetimin gözetildiği, sıla-i rahimin hatırlandığı, dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalan mazlumlar için avuçların semaya açıldığı müstesna günleridir. Başta Özbağı’lı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ediyor.
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ Mübarek Miraç Kandilini Kutladı
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ Mübarek Miraç Kandilini KutladıNe mutlu ki; içinde bulunduğumuz Mübarek Üç Aylarda Regaip Kandili'yle başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, sır ve bereketi barındıran Miraç Kandilini idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir. Bu mübarek gece de, sevgili Peygamberimizin yaşadığı bu büyük mucize olay, sadece kendisi için değil, tüm insanlık için müjdeler içermektedir. Bu geceyi tekrar insanlığın kurtuluşuna vesile olması için değerlendirmeli ve bir ganimet bilmeliyiz. İnsanlık bugün, her zamankinden daha fazla sevgiye, huzura ve barışa muhtaçtır. Bu mübarek günde, Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeli, kırgınlıklarımızı unutmalı, yaşlılarımızı hatırlamalı ve herkesin elimizden geldiği kadar gönlünü almaya çalışmalıyız. Bu vesile ile Ülkemizin ve Beldemiz Halkının mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, bu kutlu gün ve gecelerin hayırlar getirmesini yüce Mevla'dan niyaz ederim.
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ Mübarek Regaip Kandilini Kutladı
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ Mübarek Regaip Kandilini Kutladıİslam dininde mübarek sayılan Üç Aylar'ın müjdecisi olan Regaib Kandili'nin toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Bu vesileyle Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ Regaip Kandili dolasılıyla yayınladığı mesajında, şunları söyledi: "Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, Yüce Dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, Üç Aylar'ın ilk kandili olan Regaib Kandili'nin tüm İslam alemine,ülkemize ve beldemize barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ Anneler Gününü Kutladı
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ Anneler Gününü KutladıÖzbağı Belediye Başkanı Sayın İsmail GÖZLÜ "Anneler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Sayın İsmail GÖZLÜ mesajında, Anneliğin ne kadar kutsi bir duygu olduğunu belirterek, " Varlıklarıyla güç bulduğumuz annelerimiz yaşam boyu yol göstericimizdir. Hayatımızın en değerli varlığı olan, baş tacımız annelerimizin hakkı hiçbir zaman ödenemez. Onları hayatımızın sadece bir günü değil, dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren, hatırlamalıyız. Bebekliğimizden başlayarak yaşamımızın her döneminde ihtiyaç duyduğumuz o elleri öpülesi siz annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum."
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı
Belediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü KutladıBelediye Başkanımız Sayın İsmail GÖZLÜ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, kadınların yalnızca 8 Mart'ta değil, her zaman hatırlanması gerektiğini belirterek; Kadınlarımız hayatımızın her alanında en aktif biçimde roller üstlenmekte olup ülkemizin gelecek nesillerini yetiştirmektedirler. Kadınlarımız doğumdan ölüme kadar sevgiyi, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil etmektedir. Kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yürekten kutluyorum.
Vefat
VefatBeldemiz sakinlerinden Güven Kalaycı ve Murat Kalaycı' nın babaları Yılmaz Kalaycı (Eti Yılmaz) vefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınan öğlen namazına müteakip Merkez Mahalle Mezarlığına defnedildi. Merhuma ALLAH'tan rahmet yakınlarına Belediye Başkanlığımızca başsağlığı dileriz.
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2016 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.